Minutat puntuable (2015)

Ejercicio Catalán
Universidad Universidad Autónoma de Barcelona (UAB)
Grado Periodismo - 1º curso
Asignatura llenguages comunicatius escrits i audiovisuals
Año del apunte 2015
Páginas 4
Fecha de subida 20/04/2016
Descargas 0
Subido por

Vista previa del texto

Minutat imatge i so 2015-16 TÍTOL DE LA PEÇA: OBSERVACIONS: Vaga i protestes a les escoles TN migdia http://www.tv3.cat/videos/4677277/Vaga-i-protetes-a-les-escoles DURADA TOTAL DE LA PEÇA: 1:38 NÚMERO PLA 1 TIPUS PLA P.G - La càmera en posició lateral grava un grup de nens que estan a la porta de l’escola.
Off: Aquesta escola Des Molina a Palma és un exemple del que ha passat avui 2 P.G - El porter obre la porta i els nens entren a l’escola.
Off: a la majoria de centres públics de les illes balears 3 P.G.C - Es veuen mestres vestits de verd escoltant indicacions.
Off: un seguiment majoritari dels mestres vestits de verd i en vaga 4 P.M.C - Un mestre parlant amb un pare i ensenyant-li un paper.
Off: a les mateixes portes repartien fulls explicatius als pares i després a dins 5 P.G.C - Dins una sala de professors els mestres preparen una pancarta.
Off: es reunien i preparaven pancartes per anar a la concentració 6 P.M - Una mestra explica perquè fa vaga.
Testimoni 1: El nostre dret a una educació de qualitat, lliure, laica i TEMPS MOV.
DESCRIPCIÓ VEU EFECTES Minutat imatge i so 2015-16 gratuïta. Llavors no ens queda més remei que mobilitzar-nos.
7 P.P - Una altra mestra també explica el perquè de la vaga Testimoni 2: Que no ens diguin mentides perquè no rebran un anglès com per xerrar, no rebran un anglès bo i no hi ha mestres per xerrar amb anglès en totes les assignatures que diuen 8 P.G - Es veu el pati amb els nens jugant i un professor vigilant-los.
Off: al centre Des Molina el 100% dels mestres van votar la vaga i avui només han fet feina el 30% Soroll dels nens 9 P.A - El professor caminant pel pati.
Off: és a dir, els serveis mínims dictats per la conselleria Soroll dels nens 10 P.G - Des d’un angle picat i la càmera en posició lateral es veu tot el pati amb nens jugant .
Off: un percentatge semblant d’un 30% els alumnes que hi han anat Soroll dels nens 11 P.G - Es torna a veure el pati amb la càmera en posició lateral amb els nens més a prop jugant a bàsquet.
Off: però no hi ha hagut classe.
Els professors de serveis mínims Soroll dels nens 12 P.G - Un altre grup de nens juguen amb una pilota. La càmera continua en posició lateral.
Off: han guardat els alumnes en aquest cas Soroll dels nens 13 P.G - Es veu una classe buida i recollida.
Off: al pati mentre les classes estaven buides. Així seguiran Minutat imatge i so 2015-16 14 P.G.C - Es veu un altre vegada una part de la classe i el passadís sense ningú.
Off: de moment indefinidament.
I a les 15 P.G PAN Ens traslladem a una placa plena de gent, la manifestació. Al moure’s la càmera veiem una perspectiva més gran de la placa.
Off: dotze en punt concentració davant la seu del govern, la mateixa convocatòria a Menorca i a les Pitiuses , també en 16 P.G - Veiem un grup de manifestants amb una gran pancarta Off: solidaritat a Catalunya i al País Valencià. Milles de mestres excepte 17 P.G - Veiem des d’un altre punt la manifestació i totes les pancartes i la gent que hi ha.
Off: els de serveis mínims han demanat la de derogació del decret 18 P.P - Es veu una noia de la manifestació cridant per reclamar el que vol.
Off: i la dimissió del president Bauzà 19 P.P - Una dona entrevistada explica les causes de la manifestació.
Testimoni 3: Lo que està passant que aquí el Govern Bauzà és un laboratori de la LONCE que vol experimenta r el ministre Wert i aquesta resposta contundent s’ha d’exportat a ses altres comunitat autònomes 20 P.G ZOOM Es veuen els manifestants a partir del zoom es veu la manifestació de forma més àmplia.
Off: un post que ha començat avui i no se sap com s’acabarà.
Demà nova convocatòria i assistència al parlament que So d’ ambient manisfes- Minutat imatge i so 2015-16 també 21 P.G - Finalment es veuen els manifestants d’esquena a la càmera.
tació Off: ho debatrà. Margalida Solivellas , TV3, Palma.
So d’ ambient manisfestació ...