ABP 1. Nena de Chita (2016)

Resumen Catalán
Universidad Universidad de Girona (UdG)
Grado Criminología - 1º curso
Asignatura Introducció a la psicologia
Año del apunte 2016
Páginas 1
Fecha de subida 27/04/2016
Descargas 8
Subido por

Descripción

Aspectes més importanta ha tenir en compte per dur a terme aquest ABP

Vista previa del texto

Apunts: Cas de la nena de Chita - - - Quins efectes produeix en la persona que ha estat tancada? La conducta humana és una conducta innata en els humans o és una conducta que s’aprèn amb el pas del temps? El món cultural de la família i l’estat natural de la nena.
La rehabilitació de al nena serà possible? Podrà tenir la conducta que hauria de tenir amb la seva edat? Quins factors porten a aquesta família a tancar a la nena? En el futur, com pot afectar en una nena de tan poca edat a conviure amb animals i si més endavant podrà adoptar una conducta de persona normal? Pel que fa al maltractament, quins factors existeixen en aquesta família per arribar al punt de tractar així a la nena? Com es pot arribar a inserta a la noia en la societat? És possible? Si hi ha altres humans vivint amb la nena, pot aquesta comportar-se com un gos? Com ha obtingut aquest comportament d’animal si té humans de referència?  Hem de tenir en compte, quant temps ha estat en relació amb aquests humans, quin és el tracte d’aquests amb la nena, etc.
Estructura interna de la família.
Fins a quin punt estava aïllada la nena?  Podia comunicar-se amb els humans?  Estava tot el dia tancada a la habitació amb els animals? Associació de sorolls, maneres d’aprenentatge de la nena.
Comparar com aprèn un nen d’una família normal i com ho aprèn un nen en les circumstancies d’aquesta nena.
...