Definicions: Política educativa, Legislació educativa, administració educativa, gestió educativa, organització escolar (2016)

Apunte Catalán
Universidad Universidad de Barcelona (UB)
Grado Maestro en Educación Primaria - 2º curso
Asignatura Sistemes Educatius i Organització Escolar
Año del apunte 2016
Páginas 1
Fecha de subida 14/06/2017
Descargas 3
Subido por

Vista previa del texto

Activitat I 1.
Definicions A partir d’una cerca en diverses fonts informatives (internet, bibliografia, els vostres referents…) confeccionar una definició de síntesi de cadascun d’aquests conceptes: • Política educativa: Són les accions que fa l’Estat sobre l’educació, amb relació en resoldre la producció, la distribució i apropiació de coneixements i reconeixements.
• Legislació educativa: És el conjunt de lleis per les quals es governa tots els aspectes relacionats amb l’educació.
• Administració educativa: És l’encarregada de la qualitat del servei de les Institucions, a més, per tenir èxit ha de ser capaç de dur a terme els processos gerencials.
• Gestió educativa: És l’encarregat d’enfortir els projectes educatius, a més, d’ajudar a mantenir l’autonomia institucional i enriquir els processos pedagògics per tal de respondre a totes les necessitats educatives de cada lloc.
• Organització escolar: És la disciplina acadèmica (estudia les escoles), a més de ser el conjunt de comunitat educativa, normes, procediment administratiu i sistema de control.
Webgrafia: http://politicaeducativacr.blogspot.com.es/2011/11/politica-educativa-en-costa-rica.html http://es.slideshare.net/MDERIK/concepto-de-legislacin-educativa http://administracionedu.blogspot.com.es/p/contenido.html http://www.educando.edu.do/articulos/directivo/la-gestin-educativa/ https://es.wikipedia.org/wiki/Organizaci%C3%B3n_escolar ...

Tags: