Xuletari parcial 2 (2015)

Resumen Catalán
Universidad Universidad Rovira y Virgili (URV)
Grado Arquitectura - 2º curso
Asignatura Estructures 1
Año del apunte 2015
Páginas 2
Fecha de subida 11/04/2016
Descargas 3
Subido por

Vista previa del texto

FLEXIÓ DISIMÈTRICA + TRACCIÓ - COMPRESSIÓ PAS 1: BUSCAR INÈRCIES, SUPERFÍCIE I MOMENTS (ENS HO PODEN DONAR) PAS 2: BUSQUEM TENSIONS I GRÀFICS TARONJA (COMPRESSIÓ) VERD (TRACCIÓ) PAS 3: BUSQUEM EN LA SECCIÓ ESTARÀ SITUADA EN EL QUADRANT ON ESTÀ APLICADA LA FORÇA.
PAS 4: BUSQUEM MÀXIMA TRACCIÓ/COMPRESSIÓ SEGONS SI QUAN EM TROVAT LA TENSIÓ MÀX DE LA SECCIÓ HA SIGUT PER TRACCIÓ O COMPRESSIÓ ARA HEM DE TROVAR EL CONTRARI QUE ESTARÁ EN EL QUADRANT OPOSAT.
PAS 5: BUSCAR LA LN DUES MANERES LA PRIMERA MANERA ES AMB L’EQUACIÓ DE LA TRACCIÓ FEM QUE X=0 I Y=0 I TIENDRE ELS DOS PUNTS DE LA LN. POSEM EL CENTRE DE COORDENADES AL CENTRE DE LA SECCIÓ. LA SEGONA MANERA ES CALCULAR LES TENSIONS DE LES PUNTES I UNA VEGADA LES TENIM LES DIBUIXEM I ELS DOS PUNTS ON ES TALLIN LA SECCIÓ I LES TENSIONS ES PER ON PASA LA LN.
FLEXIÓ COMPOSTA ∑⌊ ( )⌋ ) es fa el sumatori de tot el que estigui per dalt ∑( ⁄ √ √ √( ) FORCES A NEWTON (N), DISTANCIES MIL·LÍMETRE (MM) I TENSIONS (N/MM2) PAS 1: CALCULAR AREA I INERCIA PAS 2: CALCULAR PUNT A PAS 3: CALCULAR PUNT B PAS 4: CALCULAR PUNT C ESTRUCTURA HIPERESTÀ TICA PAS 1: FER LES CONDICIONS D’EQUILIBRI PER DETERMINAR EL GRAU D’HIPERESTÀTIC QUAN HI HA RÒTULA HI HA UN ALTRE EQN. EL MOMENT EN LA RÒTULA ES 0 PAS 2: DIVIDIR L’ESTRUCTURA EN DOS PAS 3: CAS 1 A PARTIR DE LES CONDICIONS DE EQUILIBRI TROBEM TOTES LES FORCES I FEM EL BARRA A BARRA I ELS DIAGRAMES MB LA DEFORMADA. ANEM COM ES VA DEFORMANT PAS A PAS AMB L’AJUD DE LES CÒPIES PAS 4: CAS 2 FEM EL MATEIX QUE HEM FET AL CAS 1 PERÒ EN AQUEST CAS TOT ENS SORTIRA EN FUNCIÓ DE F PAS 5: IGUALAR CASOS IGUALEM LA DEFORMACIÓ DELS DOS CASOS EN LA PART ALLIBERDA, JA QUE EN AQUEST PUNT LA DEFORMACIÓ ÉS NUL·LA. UNA VEGADA TROBADA F TORNEM A FER LES CONDICIONS D’EQUILIBRI DE LA ESTRUCTURA ORIGINAL PAS 6: ESTRUCTURA ORIGINAL UNA VEGADA QUE SABEM LES REACCIONS DE LA ESTRUCTURA FEM EL BARRA A BARRA AMB ELS DIAGRAMES I LA DEFORMADA EXTRA: SI ENS DEMANEN LA SECCIÓ DE L’ESTRUCTURA EX: TENIM UNA DEFORMACIÓ INFERIOR A QUINA HA DE SER EL COSTAT DE LA SECCIÓ SI VOLEM QUE SIGUI ? ⁄ ⁄ ⁄ ⁄ √ √ ...