TRABAJO COMPLETO Marketing (2014)

Apunte Español
Universidad Universidad Politécnica de Cataluña (UPC)
Grado Administración y Dirección de Empresas - 2º curso
Asignatura TRABAJO
Año del apunte 2014
Páginas 4
Fecha de subida 11/09/2014
Descargas 7
Subido por

Descripción

Trabajos completísimos!! Todos aprobados con nota

Vista previa del texto

MARKETING HECTOR AGUILAR POL URIGÜEN JORDI PUIG Fundamentos de marketing FRANCESC RUFAS EAE Business school, 2n Introducció del treball: Aquest treball es basa en la hipòtesi del perque en un gimnàs DIR colocat en la mateixa zona que al gimnàs sarrià té la oportunitat de lluir tanta cliantela dins el seu local a diferencia de la seva principal competencia .
Després de buscar aquells serveis i altres coses que un compleix i l’altre no, i de trobar alló que el client busca per satisfer les seves necesitats, sigui relacionat amb les tarifes, zona geográfica del local, comoditat per accedir-hi, etc. ens endinsarem en el gimnàs de Sarrià per tal de remudalar tot allò que el client sigui capaç de veure-ho i s’incentivi a fer ull dins la nostra casa.
Esperem que en treiguem fruit d’aquest proces per tal de captar aquells que mai se’ls hi ha pogut facilitar l’entrada ja que no han trobat aquell bocí dins del gimn{s per tal de satisfer la seva necesitat.
GIMNÀS DIR “ Les tres torres” Presentació de l’empresa: L’empresa DIR és una empresa dedicada al servei del gimn{s. Aquesta empresa es va fundar l’any 1979 amb l’objectiu d’apropar l’experiència, l’oportunitat de conèixer el fitness i el wallness a la ciutat de Barcelona. Tan mateix dins la ciutat de Barcelona podem trobar 18 locals en diferents zones geogràfiques com : sarrià, gràcia, Maragall, diagonal, etc.
El gimnàs les tres torres està situat al C/ vergós número 4, en una zona alta de Barcelona i aquest ofereix a tots els veïns de la zona un servei molt complet ,que esmanterem a continuació , i aquest amb una gran oferta que està pensada per cobrir les necessitats dels client de manera peronalitzada, a la mida de l’objectiu que un vol aconseguir.
Nosaltres en aquest treball ens especialitzarem en el gimnàs DIR les tres torres ja que és el gimnàs més pròxim i competen.
• Les seves instal·lacions: Tots aquests establiments estàn composats per els mateixos serveis i finalitats. A cada gimnàs hi podem trobar: zona de piscina, spa, zona de pádel, fisioteràpia , boxa, restaurant, botiques d’equipament esportiu i fins i tot servei d’entrenament personal.
A part d’aquesta sèrie d’oportunitats tamba podem trapitjar una zona d’activitats per a singles, així doncs podem disfrutar de diferents activitats colectives com: run with us DIR, ioga, step, aquagym dins una piscina amb unes dimensions de 17 x 5 metres , sesions de rendiment cardiovascular, aeròbic stil i moltes activitats més i totes aquestes repartides en diferents sesions setmanals.
Treball personal.
Realització d’steps.
• Horari de servei: Les tres torres es trova obert de dilluns a divendres de 9:00 fins a les 21:00, dotze hores diàries. Els diez de descans son: dissabte i diumenge i festius.
• Les seves tarifes: BEST AFTER: Aquesta quota et permet entrar de dilluns a divendres dde les 16.20h fins les 20.45h; caps de setmana i festius et permet accés en horari lliure.
Preu: 55,18 € LOW COAST: Aquesta quota et permet entrar de dilluns a divendres de 06:45h a 22:00h. També podràs entrar caps de setmana: dissabtes de 09:00h a 19:30h i diumenges de 09:00h a 20:00h.
Preu : 55,92 € BEST DAY: Aquesta quota et permet entrar de dilluns a divendres de 06:45h a 22:00h. També podràs entrar caps de setmana: dissabtes de 09:00h a 19:30h i diumenges de 09:00h a 20:00h.
Preu : 57,87 € QA11/15: Aquesta quota et permet entrar a accés lliure a tots els centres excepte DiR Up&Down i Seven DiR pagant aquesta quota base fixe i una entrada puntual cada vegada que s'accedeixi al centre. El preu de les entrades varien segons el club d'accés i les hores.
Preu : 63,24 € ALL AFTER: Aquesta quota et permet entrar de dilluns a divendres des de les 16.20h fins les 20.45h; caps de setmana i festius et permet accés en horari lliure.
Preu: 67,15 € ALL DAY: Aquesta quota et permet entrar de diluns a diumenge en horari lliure dins l'horari del club seleccionat.
Preu: 73,86 € • Servi’t a casa: DIR ha tret la promoció via on-line, que tracta de que el client pugui obtenir el carnet des de casa, i com a última tecnología si és soci podrá practicar a partir de videos des de casa amb profesors i d’aquesta manera sens moures de casa el client tindr{ l’oportunitat de fer tota mena de clases.
...