Minutat Temmps de Silenci (2015)

Ejercicio Catalán
Universidad Universidad Autónoma de Barcelona (UAB)
Grado Periodismo - 1º curso
Asignatura Llenguatges Comunicatius Escrits i Audiovisuals
Año del apunte 2015
Páginas 5
Fecha de subida 20/04/2016
Descargas 7
Subido por

Descripción

minutat, temps, audiovisual, examen, puntuable

Vista previa del texto

Minutat imatge i so 2015-16 TÍTOL DE LA PEÇA: OBSERVACIONS: 12.19 Temps de silenci Ester Pagès DURADA TOTAL DE LA PEÇA: NÚM ERO PLA TIPU S PLA MOV.
1 PM - Conjunt en contrapicat dels treballadors de la TVV Off: comença la votació 2 PG - Sentència dels vots al jutjat 49 vots a favor 3 PG - 42 vots en contra 4 PM - Per un fos-encadenat es veu tot el parlament valencià en el judici per la TVV Dues treballadores de TVV plorant i abraçades a causa de la notícia 5 PG - Es veuen els treballadors de la TVV al parlament cridant i rebutjant la sentència Off: el 27 de novembre de 2013 les corts aproven amb la majoria absoluta del PP 6 PG - Alguns dels diputats aixecats de la seva cadira i cridant La llei que sentencia 7 PM - El president de València sembla enfadat i mira cap avall TVV a mort 8 PG Zoo m in Es tornen a veure els treballadors de TVV a dalt del parlament cridant. Off: senyoria, per favor El parlament ple i tots els diputats aixecats i fent rebombori.
desalojen 9 10 PG PG - DESCRIPCIÓ Es veuen molts treballadors de TVV al carrer abraçats i plorant VEU desalojen la sessió -al tenir majoria absoluta MÚSICA EFECTES 1P so ambient de la gent.
5P so ambient 2P “To build a home”, The Minutat imatge i so 2015-16 NÚM ERO PLA TIPU S PLA MOV.
11 PP - Es veu la cara d’un treballadors de TVV 12 PM - Parla Mònica Oltra, diputada de compromís a les corts Valencianes que ni té connotacions de catàstrofe ni d’urgèncis sinó que simplement jo vull que es faci la meva en el menys debat possible 13 PM - Parla Lola Bañón, ex periodista del canal 9.
-sempre i quan es modifiquen les lleis bàsiques de una comunitat estem parlant d’un cop d’estat.
14 PM - Parla Rosa Vidal, directora general de RTVV (2012-2013). Desapareix la imatge amb un fos -I les normes jurídiques en un país no se deben hacer a golpe de sentència 15 PM - Ignacio Blanco a les Noticies de TVV -hi ha companys que volien entrar a treballar per a contar als valencians que es deixen que esta passant 16 PG - Es veu al carrer unes persones caminant Off: La situació es estos moments ha sigut DESCRIPCIÓ VEU aplica la lectura única en una llei MÚSICA EFECTES cinemastric orchestra.
“Dayling Goodbye”, Message to Bears. La cançó dura fins al final 27P so ambient Minutat imatge i so 2015-16 NÚM ERO PLA 17 TIPU S MOV.
PLA PD - Es veu una reixa que es suposa que es la del edifici de TVV Abugesat el centre de 18 PG PAN < Es veu l’edifici de TVV amb diverses persones fora del reixat Producció de programes de burgesat. Dir-te que en estos moments hi ha molts companys 19 PG - Dos policies d’esquena a la càmera controlant la situació De la televisió valenciana 20 PG - Es veu l’edifici des d’una altra perspectiva Que estan intentant accedir 21 PG PAN > Imatge d’una finestra de l’edifici amb persones, treballadors. Després s’enfoca altres finestres de l’edifici.
Así al centre perquè saben que s’ha tallat l’emisió de ràdio 9 22 PM - Un treballador parlant amb un policia 23 PD - Una mà amb un telèfon mòbil -acabem de vindre a la televisió al lloc on he treballat tota la vida, puc entar allí? Jo vull entrar allí 24 PG - Un altra vegada el treballador parlant amb el policia Tinc tot el dret del món a entrar allí 25 PG - Un policia parlant amb el treballadors que volen entrar a l’edifici -no se puede entar ahi pero por que no puedo DESCRIPCIÓ VEU MÚSICA EFECTES Minutat imatge i so 2015-16 NÚM ERO PLA TIPU S PLA MOV.
DESCRIPCIÓ VEU entrar? 26 PG TRA Es veu la reixa de l’edifici i a darrere persones que estan esperant a entrar 27 PML - Un policia parlant per telèfon 28 PG - La reixa i un home al darrere parlant amb un policia -por que no puedo entrar? 29 PG Pan Tres policies en una rotonda vigilant, la pan enfoca encuadra la reixa amb els treballadors a fora.
3P (“abra Pinochet”, diuen de fons) 30 PP Es veu una abraçada que es fan dues persones 31 PG Zoo m in - 32 PP - Des de un picat es veu una persona 33 PG - Es veu tot el grup de treballadors des de un picat .
34 PM - Un home darrera la reixa crida indignat 35 PG - Un grup de persones es enfocat des de un picat que ensenyen un carnet i criden Dues persones posen una escala a la reixa per poder travessar-la.
-que sóc membre del consell d’administració, volen fer el favor d’obrir la porta? MÚSICA EFECTES Minutat imatge i so 2015-16 NÚM ERO PLA 36 TIPU S MOV.
PLA PG - Un altre grup és gravat igual que l’altra.
37 PG - I una altra vegada un altra grup ensenyant els carnets.
38 PG - La reixa de l’edifici i un home parlant des de darrera -contestenme por que no puedo entrar? Soy trabajador de esta casa 39 PG - Es veu un home saltant la reixa per poder entrar a l’edifici de TVV 40 PG - Es veu una finestra de dins l’edifici amb gent a dins picant de mans Off: porque no puedo entrar 2P (on estan els diners dels valencians?, sona de fons) 41 PG - Fora arriba un cotxe de la policia 42 PM PAN Un home agafat a la reixa. La panoràmica que va cap a l’esquerra enfoca com els treballadors empènyen la reixa per fer-la caure. La imatge se’n va amb un fos.
DESCRIPCIÓ VEU MÚSICA EFECTES ...