senyalització i les formes de trucar (2014)

Apunte Español
Universidad Universidad Politécnica de Cataluña (UPC)
Grado Ingeniería Informática - 3º curso
Asignatura Xarxes i Protocols de Comunicació
Año del apunte 2014
Páginas 1
Fecha de subida 11/06/2014
Descargas 0

Descripción

senyalització i les formes de trucar

Vista previa del texto

Daniel Martinez Heredia XARXES I PROTOCOLS DE COMUNICACIÓ RESUM EXECUTIU SESSIÓ 17 A la sessió 17 hem après sobre senyalització i les formes de trucar.
Senyalització: 1. RAS – Registration Admition Status (S’utilitza (S utilitza per parlar amb el GK, per registrar-se, registrar per demanar ar permís i per demanar informació de seguiment) a. RRQ: Register (:1919) b. GKK: Request o discover (224.0.1.41:1718) c. URQ: Unregister d. ARQ: Admission e. DRQ: Disengage f. LRQ: Location g. BRQ: Q: Brandwidth 2. Q931 – Avisar al interlocutor de que vols parlar amb ell, i fer la senyalització (Ring, ring) 3. H245 – Logical Channel, carreteres per fer el transport de diferents tipus de dades.
3 modes de fer trucades: - Direct, de terminal a terminal (Q391) els dos Terminals comparteixen GK, el qual els dona permissos als dos Terminals per poder-se poder trucar entre ells.
- GateKeeper-routed routed signaling Senyalització a travès de GK (de de T a GK i de GK a T) segueix el mateix esquema del mode Direct, però en aquest cas el Terminal 2 té el seu GK al qual li demana permís per poder rebre la trucada del T1. El GK1 avisa al T2 que vol parlar pa amb ell.
...