BLOC I ACTIVITAT I (2014)

Trabajo Catalán
Universidad Universidad de Barcelona (UB)
Grado Maestro en Educación Primaria - 1º curso
Asignatura PSICOLOGIA A L'EDUCACIÓ PRIMÀRIA
Año del apunte 2014
Páginas 1
Fecha de subida 20/09/2014
Descargas 6
Subido por

Vista previa del texto

PSICOLOGIA: ACTIVITAT 1 DEL BLOC 1 Tres criteris importants per treballar en grup correctament: 1. Comprensió grupal: La comprensió en grup és primordial per treure idees complexes i treballades per diferents persones. Amb aquesta obligació cadascú aporta, amb el que ell pensa, el seu enfocament i opinió sobre el tema per anar-ho omplint. Per tal de fer-lo bé s'han de seguir unes pautes com són les de parlar per torns, recollir les idees de cada persona que parla i dóna la seva i fer una conclusió en grup de com ha quedat al final. Sense la comprensió de cada persona no arribaríem a una conclusió acertada per tot el grup.
2. Puntualitat i lloc d'assitència: Per fer un treball en grup lo més important és la puntualitat, ja que al ser bastantes persones no tots podem quedar a la mateixa hora i tindrem sempre un temps limitat per quedar tots junts. Per tant, sempre que es quedi a una hora pactada s'ha d'arribar 10 minuts abans per preparar els apunts, per relaxar-se o simplement per començar abans.
Pel lloc d'asistència, s'ha de buscar algun lloc que ens vagi bé a totes les persones del grup. Com és molt difícil trobar-l'ho, s'intentarà trobar un lloc on quedar que ens quedi a tots al mateix temps d'anada o més o menys igual. Aquests dos criteris són iguals d'importants que la comprensió grupal, ja que primer s'ha de tenir un bon principi perquè el grup funcioni i no hi hagi gent descontenta, o, començar sense conexió total amb el grup per alguna tonteria.
...