Exemple de carta formal (2015)

Ejercicio Catalán
Universidad Universidad de Barcelona (UB)
Grado Maestro en Educación Primaria - 1º curso
Asignatura Llengua Catalana
Año del apunte 2015
Páginas 1
Fecha de subida 23/03/2015
Descargas 4
Subido por

Vista previa del texto

Carta a una autoritat educativa Ana C/ Sra. Irene Rigau i Oliver Via Augusta, 202-226 08021 Barcelona Benvolguda consellera, Com a alumna de la Facultat de Formació del Professorat, li escric per expressar-li la meva preocupació pel fet que en el moment de realitzar la beca d’estudis universitaris per aquest curs, em vaig confondre i vaig demanar la d’estudis no-universitaris.
Cada any demano beca d’estudis i sempre segueixo els mateixos passos però com que aquest any els estudis que anava a realitzar eren universitaris, el formulari de beca es feia des d’una altra web i com que no ho sabia vaig fer el mateix que cada any i em vaig equivocar. Vaig ser conscient que alguna cosa passava quan la resta dels meus companys rebien missatges als quals els comunicaven que les seves sol·licituds ja havien estat acceptades, i jo no en rebia cap.
Aleshores, vaig comprovar el meu tràmit i vaig veure que posava beca per estudis nouniversitaris. A partir d’aquell moment, vaig enviar correus a diverses entitats per saber com ho podia solucionar perquè el temps de sol·licitar la beca ja havia finalitzat i em van adreçar a vostè.
És per això que li demano que em respongui aquesta carta amb una possible solució per saber si es pot canviar el tipus de beca o, en tot cas, si puc reunir-me amb vostè per explicar-li la meva situació amb més detall.
Ben cordialment, Ana Estudiant d’Educació Primària Barcelona, 14 de novembre de 2014 218 paraules.
...