Fitxa de Desglossament 2 (2013)

Apunte Catalán
Universidad Universidad Autónoma de Barcelona (UAB)
Grado Periodismo - 1º curso
Asignatura Llenguatges Comunicatius Escrits i Audiovisuals
Año del apunte 2013
Páginas 3
Fecha de subida 15/10/2014
Descargas 7

Descripción

Fitxa de desglossament del vídeo d'aquest enllaç: http://www.tv3.cat/videos/4677277/Vaga-i-protetes-a-les-escoles

Vista previa del texto

DESGLOSSAMENT D’IMATGE / SO TÍTOL: Vaga i protestes a les escoles OBSERVACIONS: Reportatge emès al telenotícies migdia de TV3 DATA: DURADA: 1 minut i 38 segons http://www.tv3.cat/videos/4677277/Vaga-i-protetes-a-les-escoles NÚM. de PLA DURADA TIPUS de PLA MOVIMENT DESCRIPCIÓ AUDIO PP tot. Veu en off: Aquesta escola del Molinar a Palma és un exemple del que ha passat avui a la majoria de centres públics de les Illes Balears.
Un seguiment majoritari dels mestres vestits de verd i en vaga.
A les mateixes portes repartien fulls explicatius als pares i després a dins es reunien i preparaven pancartes per anar a la concentració.
1 3’’ PG --- Un grup de persones reduït davant d’una escola 2 3’’ PS --- Grup de persones entren quan s’obre la porta de l’escola 3 4’’ PA --- Grup de persones conversen entre elles 4 3’’ PM --- Home de verd parlant amb un altre home amb un full a les mans 5 3’’ PG --- Gent fent pancartes sobre una taula 6 7 8’’ 12’’ PMC PMC ----- 8 5’’ PG --- Dona entrevistada al centre escolar Una altra dona entrevistada al centre escolar situada a la dreta Nens jugant al pati amb una pilota i professor vigilant 9 4’’ PML --- Professor vigilant els nens del pati.
El centre del Molinar el 100% dels mestres van votar la vaga i avui només han fet feina el 30%, és a dir, els serveis mínims dictats per la EFECTES SONORS 10 4’’ GPG --- Mostra tot el pati amb els nens jugant 11 3’’ PG --- Mostra tot el pati amb els nens jugant 12 13 2’’ 3’’ PG PG ----- Nens jugant al pati amb una pilota Classes buides amb les cadires a sobre de les taules 14 3’’ PG --- 15 6’’ PG PAN è Mostra l’aula del davant, separada per un passadís, també buida Multitud vestida de verd davant la Seu del Govern Balear 16 4’’ PG --- Multitud subjectant una pancarta 17 4’’ PM --- Gent per damunt del pit, per destacar les pancartes 18 2’’ PP --- Nena cridant a la manifestació 19 11’ PM --- Dona entrevistada a la manifestació situada cap a l’esquerra 20 7’’ PG Zoom out Gran multitud que no es distingeix molt bé aixecant pancartes conselleria.
Un percentatge semblant, un 30%, els alumnes que hi han anat.
Però no hi ha hagut classe. Els professors de serveis mínims en aquest cas, al pati.
mentre les classes estaven buides i així seguiran, de moment, indefinidament.
I a les dotze en punt concentració davant la seu del Govern. La mateixa convocatòria a Menorca i a les Pitiüses. I també en solidaritat a Catalunya i el País Valencià. Milers de mestres excepte els de serveis mínims han demanat la derogació del decret i la dimissió del president Bauzá.
F-in. 2P: es sent “dimissió” Pla de fons o 2P: So ambient i crits de “dimissió” Un pols que ha començat avui i RS del so no se sap com acabarà. Demà ambient nova convocatòria i assistència 21 3’’ PG --- Gran multitud manifestant-se al Parlament que també ho debatrà.
Margalida Solivelles, TV3, Palma.
...