Pràctica 3- ICGC [PRÀCTICA] (2017)

Pràctica Catalán
Universidad Universidad de Barcelona (UB)
Grado Historia - 1º curso
Asignatura Geografia
Año del apunte 2017
Páginas 14
Fecha de subida 28/09/2017
Descargas 0
Subido por

Vista previa del texto

PRÀCTICA ICGC Zona: Camp de futbol del Capellades Assignatura: Geografia Alumne: Oriol Guinart Parra NIUB: 18034240 1946 • Primera ortofoto del camp del Capellades.
1956 1984 Horts Bar i vestuaris • Podem observar horts a la part Nord Oest del camp, i el bar i els vestuaris de l’equip a la part Sud Est del camp.
1993 1995 Desaparició dels horts Primeres oficines • Desapareixen els horts de la part Nord Oest i es construeix un edifici d’una sola planta a la part Sud Oest del camp que es convertirà en les primeres oficines.
2001 Primera graderia del camp • Construcció d’una graderia que consisteix en una teulada per protegir els aficionats de la pluja, el vent i el sol.
2003 2006 Carretera secundària Camp de gespa artificial • Construcció d’una carretera secundària a la zona on hi havia abans els horts. En la imatge observem un camp de futbol 7 de gespa artificial. La fotografia es va dur a terme a l’estiu perquè el camp de gespa artificial sempre es posava al mes de Juliol pels infants del poble.
2009 2010 Gespa Nova entrada al camp Noves oficines, nou bar i nous vestuaris • Nou magatzem L’any 2010 és l’any en què es va produir el canvi més important de la historia del camp: la implantació de gespa artificial. A més, es construeix una altra planta a l’edifici d’oficines pels dirigents del club, de manera què la primera planta actuarà de vestuaris i la segona planta servirà pel bar i les oficines. L’antic bar (situat al Sud Est del camp) s’utilitzarà de magatzem per guardar objectes i material. Abans només hi havia una sola entrada al camp (situada entre el magatzem i les oficines), ara es construeix una segona entrada a la part Oest de les oficines.
2012 Nous vestuaris Construcció del mur • Construcció d’un mur de pedra per tal d’evitar les “petites esllavissades” de pedra i sorra que es produïen a la part Oest del camp. A més, es construeix un altre edifici a la part Nord Oest del camp que servirà per a dos nous vestuaris, ja què el club creix i no en tenia prou amb els dos vestuaris situats sota les oficines. Ara, el camp disposarà de quatre vestuaris.
2016 • Vista actual del camp REFLEXIÓ FINAL • La seqüència d’aquestes ortofotografíes ens ha permès observar l’evolució del camp de futbol del Capellades. Els canvis s’han produït gràcies a que les directives i els governs de l’ajuntament que hi ha hagut han anat invertint recursos per tal de que el poble pugui gaudir del futbol d’una manera més professional i amb unes bones condicions. El Capellades es troba a la categoria de quarta divisió catalana, on la majoria dels equips són de pobles petits en els que el seu camp és de sorra. Així que els capelladins podem estar ben orgullosos de gaudir d’un camp de gespa i d’unes bones instal·lacions.
...