REFLEXIÓ COMUNITAT D'APRENENTATGE (2014)

Resumen Catalán
Universidad Universidad de Barcelona (UB)
Grado Maestro en Educación Primaria - 1º curso
Asignatura SOCIOLOGIA DE L'EDUCACIÓ PRIMÀRIA
Año del apunte 2014
Páginas 1
Fecha de subida 19/09/2014
Descargas 3
Subido por

Descripción

com són les comunitats d'aprenentatge

Vista previa del texto

Sergio Bayo Barrasa 9B REFLEXIÓ COMUNITAT D'APRENENTATGE La directora i el professor d'educació física de l'escola de Mare de Déu del Rosario, que està pel Baix Llobregat, van estar fent una xerrada sobre la comunitat d'aprenentatge.
Penso que les interaccions i els diàlegs que fan en l'escola són molt importants, tant per fer-se respectar els mestres com per donar la idea d'igualtat entre professorat i alumnat.
Aquest aprenentatge dialògic fa una millora en els estudis dels nens, que segons ells, han millorat en les notes acadèmiques.
Reflexionant sobre les actuacions educatives dèxit, penso que són una idea moderna i creativa perque els nens aprenguin més i millor. Els grups interactius, en aquesta societat de la informació en la que estem actualment, fan florir l'interés en l'aprenentatge d'aquells nens que potser els hi costa més que d'altres. Les tertúlies literàries dialògiques són una cosa que m'ha sorprès bastant, pels llibres que llegien i per l'interés que evocaven els nens, quan, per exemple, a nosaltres a primer de batxillerat ens feien llegir Tirant lo Blanc, el cual també estan llegint els nens d'aquesta escola, i molts dels alumnes de primer de batxillerat que coneixia no se'l van llegir.
Per concluir, que els pares ajudessin als mestres i alumnes fa veure com és l'interés pels seus propis fills. Aquesta xerrada m'ha fet observar l'evolució de les escoles que hi posen interés en el canvi de mentalitat.
...